bar kopen voor thuis

De beste bar kopen voor thuis? Kijk dan niet verder!

beste bar voor thuis

Een kleine oude bar kopen voor thuis kan het leukste project zijn dat je ooit zult doen. Maar waar begin je? Welke soort moet je kiezen? Zijn er tips die ik je kan geven om je te helpen een bar voor je huis te kopen? Natuurlijk zijn er, dus laten we beginnen, want ik ben er vrij zeker van dat je super enthousiast bent om te leren hoe je een bar voor je huis kunt kopen.

Een engelse bar kopen voor thuis kan een geweldige aanvulling zijn op je woonkamer, zodat u kunt ontspannen en vrienden kunt ontvangen. Maar de nieuwe apparatuur en ingrediënten kunnen duur zijn en het is niet altijd gemakkelijk om ergens een bar te vinden.

Waarom zou je een bar kopen voor thuis?

Thuisbars zijn trending, en met een goede reden. Thuisbars brengen mensen samen, helpen je te pronken met je vaardigheden en stellen je in staat om te entertainen op een manier die persoonlijker aanvoelt dan het ontvangen van gasten in je woonkamer. Een kleine bar voor thuis bied zoveel mogelijkheden.

Heb je ooit je favoriete bar verlaten? Natuurlijk, er zijn een aantal dingen die je mist – de vrienden die je daar hebt gemaakt, het perfecte drankje dat je alleen op die plek kon krijgen. Maar andere dingen aan je favoriete bar zijn nogal vervelend: de luide muziek, de weigering van de barman om je meer dan één drankje per avond te geven, de klantenkring van totale gekken.

Dit kan een goede reden zijn om een ​​bar te kopen voor thuis! Op die manier heb je je eigen ruimte om te entertainen, en het zal alle lege ruimte in je huis opvullen zonder dat het extra tijd of energie kost. En het is zo handig als er gezelschap is – het maakt alles zoveel meer op elkaar afgestemd – in plaats van iedereen de woonkamer in te proppen en een fles wodka rond te delen.

Een bar kopen voor thuis goed voorbereiden

Een houten bar kopen voor in huis is eenvoudig. Bepaal eerst hoeveel u wilt uitgeven. Je kunt overal van €100 tot €1000 uitgeven aan een bar voor je huis, afhankelijk van wat voor soort hout je krijgt en de kwaliteit ervan.

Zoek vervolgens uit welke afmetingen je nodig hebt: kleine barretjes passen in een hoek of langs een muur, terwijl een grotere bar meer ruimte inneemt en meer lijkt op meubelen waar je omheen moet ontwerpen.

Wil je een echte mancave bar kopen dan is het belangrijk om zeker te zijn dat je bar past in de ruimte die je voor ogen hebt. Meet je eerst de afmetingen van de ruimte op en ga vervolgens pas je echte mancave bar kopen. Probeer vloermaterialen die bij de kleur van de bar passen, zodat het lijkt alsof het er altijd al is geweest.

Zorg voor voldoende opbergruimte onder je bar: als je die niet hebt, heb je wat extra opbergmogelijkheden nodig voor al die flessen! Een goed idee is om wat extra na te denken over hoeveel flessen je normaal gesproken in huis hebt en een paar extra planken te kopen, zodat je opslag later geen probleem wordt.

En niet onbelangrijk, denk goed na over de barkrukken die je wilt gebruiken. Barkrukken kopen kan online of in de winkel. Eigenlijk zijn er twee dingen belangrijk als je een barkruk gaat kopen.

Zorg voor een barkruk met een comfortabele zit zodat je een lekker avondje door kan. En laat de barkrukken goed passen bij het interieur van de jouw bar. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van mooie barkrukken:

Goedkoop een bar maken voor thuis

Vind je het leuk om projecten te doen? Dan is het bouwen van een thuisbar misschien wel leuk voor jou! Het bouwen van een thuisbar zal waarschijnlijk een aantal leuke doe-het-zelfprojecten met zich meebrengen waarmee je je vaardigheden aan het werk kunt zetten tijdens het showen.

Dus je hebt besloten dat je je eigen bar wilt bouwen. Het lijkt een vrij eenvoudig project. Je hoeft alleen maar te investeren in de juiste materialen, en dan heb je een bar voor jezelf!

Maar wacht – niet zo snel!

Het bouwen van een bar kan super duur zijn, vooral als je niet over de juiste materialen beschikt (of als je wel de juiste materialen krijgt maar niet weet hoe je ze moet gebruiken). Veel mensen die hun eigen bars wilden bouwen, geven uiteindelijk veel meer uit dan ze hadden gepland.

Bar kopen voor thuis

Als je je eigen bar wilt bouwen, maar er niet veel geld aan wilt uitgeven, zijn hier enkele dingen die kunnen helpen. Ga tenminste aan de slag met een goede bouwtekening!

Bouwtekening voor een bar maken voor thuis

Ben je op zoek naar een goede professionele bouwtekening om een bar te maken voor thuis dan raad ik je de bouwtekeningen van Fred Schouten aan.

Fred Schouten is een ervaren klusser en heel al zijn tekeningen gedocumenteerd en beschikbaar gesteld.

In zijn bouwtekeningenpakket zitten 10.000 verschillende bouwtekeningen. Dit zijn ook meerdere verschillende bouwtekeningen van een bar voor thuis.

Met het pakket van Fred Schouten hoef je nooit meer te zoeken naar een goede bouwtekening. Deze zijn allemaal levenslang toegankelijk en er komen elke week weer nieuwe tekeningen bij.

Tot slot

Er zijn tal van factoren die een rol spelen bij het kiezen van de beste bar voor uw huis. U moet nadenken over waarvoor u de bar wilt gebruiken, hoeveel ruimte u beschikbaar heeft en welke functies voor u het belangrijkst zijn. Het is een grote beslissing, maar er is één ding dat we met vertrouwen kunnen zeggen: aan het eind van de dag zal elke bar die u kiest uw voorkeur hebben.

In het ideale geval moet de bar die u kiest, passen bij de stijl en sfeer die u in uw huis probeert te creëren. Als het je doel is om een ​​ontspanningsruimte of woonkamer te bouwen, zou een moderne, minimalistische bar niet op zijn plaats zijn. Een traditionele pub-achtige bar past bij bijna elk decor, maar zal toch indruk maken op iedereen die erin stapt.

Freds bouwtekeningen kopen

Bouwtekening bar voor thuis downloaden?

Koop DIRECT professionele bouwtekeningen van een bar!

Druk op de knop hieronder en maak direct gebruik van €30,- KORTING!

Lees meer: In #7 Stappen een bar maken in je schuur
Lees meer: Barkruk maken van steigerhout
Lees meer: Buitenbar maken is super eenvoudig en ook voor jou weggelegd!
Lees meer: Een goedkope kapschuur kopen met deze 6 Tips!
Lees meer: Beste Pallet bed kopen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.