Bouwtekening steigerhouten bed met lades

steigerhouten bed met lades

Ben je op zoek naar een bouwtekening voor een steigerhouten bed met lades? Ik ga je in dit artikel precies vertellen waar je die kunt vinden.

Een steigerhouten bed met lades is tegenwoordig erg populair. Het steigerhout is niet meer weg te denken uit ons interieur. En zeker met de spullen die we tegenwoordig allemaal hebben, is het ook prettig om extra opbergruimte te hebben.

Een steigerhouten bed met lades heeft erg veel voordelen. Wanneer je een bed hebt met lades dan kan stof daar minder makkelijk onder waaien. Natuurlijk kun je stof nooit helemaal voorkomen. Je hoeft alleen niet meer elke week op je knieën om onder het bed te stofzuigen.

Een tweede voordeel van een steigerhouten bed met lades is de hoeveelheid opbergruimte. Onder het bed is erg veel ruimte om spullen op te bergen. Normaal zet je daar niks neer omdat het alleen maar vies kan worden. Het stofzuigen gaat dan ook niet makkelijk.

Wil je een steigerhouten bed met lades kopen?

Het makkelijkste is natuurlijk om een steigerhouten bed met lades te kopen. Je hoeft tegenwoordig niet ver meer te zoeken naar verschillende mooie modellen. Steigerhouten bedden worden veel te koop aangeboden en hebben ook vaak gratis verzending. Enkele voorbeelden van een steigerhouten bed kun je vinden op Bol.com. Hieronder heb ik een aantal voorbeelden op een rij gezet.

Kies de juiste hoogte van het steigerhouten bed

Om ervoor te zorgen dat er eenvoudig lades onder het bed kunnen is het verstandig de het bed wat hoger te maken dan gemiddeld. Welke hoogte je exact aan moet houden is terug te vinden in een bouwtekening. Een verhoogd bed zorgt ook voor een fijne instap.

Onder de lades komen wieltjes om de lades makkelijk onder het bed vandaag te kunnen trekken. Hierdoor komen ook de lades iets verder omhoog. Ze hoogte moet er wel zijn onder het bed.

Kies het juiste formaat van het steigerhouten bed

Bij elk bed is het belangrijk om goed na te denken over het formaat. Ga je er alleen slapen of met twee personen? Voordat je het steigerhouten bed gaat maken is het belangrijk om hier goed over na te denken.

Kies het juiste materiaal voor het bed

De meeste bedden zijn tegenwoordig van hout gemaakt. Houten bedden komen in allerlei soorten en maten voor. En worden ook van verschillende soorten hout gemaakt. 

Veel bedden in de winkel zijn gemaakt van spaanplaat. Dit gelamineerde spaanplaat is redelijk goedkoop. Het feit dat het gelamineerd is zorgt ervoor dat het bed mooi afgewerkt is. En natuurlijk is dit in vele kleuren te koop.

Ook steigerhout wordt steeds meer gebruikt als materiaal om een bed met lades van te maken. Steigerhout heeft een robuuste uitstraling en is een stevige houtsoort. Wil je dus een stoer bed maken, kies dan voor steigerhout.

Daarnaast is steigerhout makkelijk te bewerken en dus een goed materiaal om mee te klussen. Steigerhout is zacht maar wel sterk en daardoor makkelijk te bewerken.

Waarom werken met een bouwtekening?

bouwtekening steigerhouten bed met lades

De reden waarom je altijd met een bouwtekening moet werken is omdat een bouwtekening voor vele voordelen zorgt.

Een bouwtekening vertelt je exact welke stappen je in welke volgorde moet nemen. Daarom ben je altijd zo efficiënt mogelijk bezig. En win je de meeste tijd!

De tweede reden is dat je door een bouwtekening geen fouten kunt maken. Je zal dus nooit hout weggooien omdat je verkeerd hebt gezaagd. Zo spaar je heel veel geld uit!

De derde reden is dat een bouwtekening ervoor zorgt dat je zonder frustratie kunt werken. Jij kan bezig zijn met klussen en hoeft niet na te denken over de volgende stap!

Nog een reden is dat bij een bouwtekening ook vaak een volledige zaaglijst en materiaallijst zit. Hierdoor kun je vooraf al het hout laten zagen en daarna als een bouwpakket in elkaar zetten. 
Dit bespaart heel veel tijd! Laat het hout gewoon in de bouwmarkt op maat zagen.

Download DIRECT de bouwtekening voor je steigerhout bed met lades

Ben je op zoek naar een goede professionele bouwtekening om een steigerhout bed met lades te maken dan raad ik je de bouwtekeningen van Fred Schouten aan.

Fred Schouten is een ervaren klusser en heel al zijn tekeningen gedocumenteerd en beschikbaar gesteld.

In zijn bouwtekeningenpakket zitten 10.000 verschillende bouwtekeningen. Dit zijn ook meerdere verschillende bouwtekeningen van steigerhouten bedden. Van eenpersoons bedden tot hoogslapers en baby bedjes.

Met het pakket van Fred Schouten hoef je nooit meer te zoeken naar een goede bouwtekening. Deze zijn allemaal levenslang toegankelijk en er komen elke week weer nieuwe tekeningen bij.


Freds bouwtekeningen kopen

Bouwtekening Bed met Lades Downloaden?

Koop DIRECT professionele bouwtekeningen voor een Bed met lades!

Druk op de knop hieronder en maak direct gebruik van de KORTING!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.