Freds Bouwtekeningen Review

Wil jij weten wat je werkelijk krijgt als je Freds Bouwtekeningen koopt?

freds bouwtekeningen kopen

Is het bouwtekeningen pakket van 10.000 bouwtekeningen van Fred Schouten wel echt een goed product of hartstikke nep? Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je meer wilt weten of het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten.

Op deze pagina ga ik je van alles vertellen over dit product. Ik wil je graag meer inzicht geven in wat je precies krijgt als je dit pakket koopt. Je komt te weten of dit daadwerkelijk goede bouwtekeningen zijn? Hoe de bouwtekeningen eruit zien en of ze bruikbaar zijn.

Op internet zijn vele reviews en verhalen te vinden over dit product. Omdat je op een gegeven moment niet meer weet wat moet geloven ben ik voor je op onderzoek uitgegaan.

Ik heb het bouwtekeningen pakket van Fred uitvoerig getest en ik wil jou door middel van een video laten zien wat er daadwerkelijk in het pakket zit. Je wilt immers weten of je waar voor je geld krijgt toch?

Waarschijnlijk ben je al een aantal keer het product van Fred Schouten tegengekomen op het internet. Fred Schouten heeft een bouwtekeningen pakket met daarin 10.000 bouwtekeningen.

Wie is Fred Schouten nou eigenlijk?

Voor we naar het product gaan kijken wil ik je eerst vertellen wie Fred Schouten is. Nou daar komt die…Fred Schouten bestaat niet! Ja, je leest het goed, de persoon Fred Schouten bestaat niet echt. Het is een pseudoniem van de maker van het bouwtekeningen pakket.

Maar is dat erg? Persoonlijk vind ik van niet. Je zou kunnen zeggen dat het niet betrouwbaar over komt om niet je eigen naam te gebruiken bij een product.

Maar zonder dat je het door hebt zijn er ontzettend veel producten op de markt die onder een andere naam worden verkocht. In mijn ogen dus absoluut niet erg, mits het een goed product is natuurlijk. Maar daar gaan we laten in deze review verder op in. Voor het gemak zal ik de naam Fred blijven gebruiken.

Het bedrijf dat Freds Bouwtekeningen verkoopt is T.A.P.O. Een bedrijf dat bij de Kamer van Koophandel bekend staat als webshop en postorder bedrijf. Dit bedrijf is dus netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft ook gewoon een Nederlands BTW nummer.

Vervolgens ben ik verder gaan kijken en ben ik op zoek gegaan naar andere berichten over Fred Schouten of over het bedrijf T.A.P.O. Hier ben ik wel wat negatieve recensies tegengekomen maar dit is vooral 2013 en 2014 geweest. Waarschijnlijk de opstartfase van het product.

T.AP.O. is nog altijd actief op social media. Voor op Facebook is er veel activiteit door de eigenaren van TAPO. Toch was ik nieuwsgierig wie er achter dit bedrijf zaten. Na lang zoeken ben ik erachter gekomen het bedrijf twee eigenaren heeft. Of in elk geval wordt er door twee personen aan Freds Bouwtekeningen gewerkt. 

Mijn ervaring met Freds Bouwtekeningen

Ik wil ook graag mijn algemene ervaring delen met jullie. Zelf pak ik ook graag doe het zelf projecten aan. Ik heb inmiddels aardig wat ervaring maar toch vond ik het erg fijn om met een bouwtekening te werken.

Het werken met een bouwtekening geeft mij rust tijdens het maken van het project. Dit geldt ook voor de bouwtekeningen van Fred Schouten. De bouwtekeningen zijn simpel maar toch ook gedetailleerd.

Wat ik vaak merk aan een bouwtekening of werkbeschrijving is dat ze best complex zijn opgebouwd. Veel bedrijven houden geen rekening met het feit dat een tekening gelezen moet kunnen worden door een consument zonder technische achtergrond. De bouwtekeningen van Fred zijn absoluut goed te begrijpen door een beginnende klusser.

Voor de rest vind ik de opmaak simpel en een beetje onprofessioneel overkomen. Het doet me denken aan een Amerikaanse verkoop website. Mij gaat het om het product dus ik vind dit niet storend.

De bouwtekeningen zijn in het ledenportaal wel erg makkelijk te vinden en te downloaden. De simpele opmaak waar ik het zojuist over had zorgt er wel voor dat je makkelijk je bouwtekening kunt vinden.

Hoe ziet het ledengedeelte eruit?

Zoals ik net al aangaf is het ledengedeelte overzichtelijk en simpel. Op de homepage vind je informatie over hoe de website werkt. Eenvoudig is beschreven hoe je bouwtekeningen kunt bekijken en natuurlijk ook downloaden.

En verder…

De volgende pagina “FOTO’S” is bestemd om projecten te laten zien die met één van de bouwtekeningen gemaakt zijn. Klik op de foto pagina voor leuke indrukken en inspiratie.

Het is mogelijk om een foto van je project door te sturen naar Fred. Jouw project kan dan bij de reeks foto’s worden toegevoegd.

Op de pagina FAQ staat zoals jullie wellicht al verwachten een overzicht van de meest gestelde vragen. Fred heeft in de loop der jaren al heel veel vragen in zijn email gekregen. Om het voor ons allemaal wat makkelijker te maken, zijn de meest gestelde vragen nu beantwoord op deze pagina.

Op de ACCOUNTPAGINA kun je jouw algemene gegevens inzien en aanpassen.

Krijg je waar voor je geld?

Het is natuurlijk erg fijn om te weten wat je krijgt voordat je iets koopt. In dit geval is dat net zo. Zeker met online digitale producten is het vaak moeilijk te achterhalen wat je daadwerkelijk krijgt voor je investering. Die vraag wil ik graag voor jullie wegnemen?

Fred beweert dat het erg moeilijk is om bouwtekeningen te vinden die compleet, duidelijk en met de juiste afmetingen zijn gemaakt. Hier is ook het idee voor Freds Bouwtekeningen uit voort gekomen. 

Wat Fred nog meer beweert is dat je niet één bouwtekening krijg maar 10.000 bouwtekeningen. 10.000 Bouwtekeningen is wel heel erg veel lijkt me. Ik zal je zo vertellen of dit daadwerkelijk ook klopt. Bij de bouwtekeningen zou ook een materiaallijst en handleiding zitten. Tot slot spreekt Fred nog over een aantal bonussen. Ik vond het tijd om hier eens even in te duiken.

Gratis bonussen… Wat houdt dat in?

Volgens Fred krijg je een aantal bonussen als je snel beslist. Deze bonussen hebben volgens Fred een waarde van €188,-. Een flink bedrag wat je zomaar gratis extra zou krijgen.

Bij het bouwtekeningenpakket krijg je gratis zogenaamde CAD software twv €97. De CAD software is bedoeld om de CAD bestanden te kunnen openen. De €97 waar Fred het over heeft is de betaalde versie van een gratis programma wat iedereen kan downloaden. Meer dan een slim marketingtrucje is dit dus niet. Ik vind het overigens wel makkelijk dat het erbij zit aangezien je zelf niet meer hoeft te zoeken naar werkbare software.

De tweede gratis bonus is de steigerhouten tuinmeubelen gids. Een leuke toevoeging voor iedereen die het leuk vind om tuinmeubelen te maken van in dit geval steigerhout. Deze bouwtekeningen zijn specifiek bedoeld voor steigerhout en sloophout. Er leuk want deze houtsoorten kosten vaak niet zoveel en je kunt er wel leuke meubels van maken.

Hoe zien de bouwtekeningen eruit?

Natuurlijk het allerbelangrijkste om te weten is hoe de bouwtekeningen eruit zien. Dat is natuurlijk de reden waarom je dit pakket aanschaft. Zodra je bent ingelogd kies je een categorie waarvan je een bouwtekening wilt downloaden.

Je kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie bovenin de pagina om direct te zoeken naar een bouwtekening die je nodig hebt. In het ledengedeelte staan de bouwtekeningen gecategoriseerd.

De bouwtekeningen bestaan uit een tekening, onderdelenlijst en materiaallijst. Zo kun je ervoor zorgen dat je alle onderdelen al klaar hebt liggen voordat je begint.

Hieronder een aantal voorbeelden van bouwtekeningen die je kunt downloaden bij Freds Bouwtekeningen:

Pluspunten en Minpunten

Pluspunten

De bouwtekeningen van Fred zijn allemaal in het Nederlands. Een groot verschil met de meeste bouwtekeningen die je vindt op het internet. Bouwtekeningen in het Engels zijn niet zo erg maar ze zijn vaak aangegeven met inches. De bouwtekeningen van Fred zijn allemaal berekend met centimeters.

Alle bouwtekeningen zijn voorzien van een materiaallijst. Op die manier kun je voordat je begint altijd alles voorbereiden. Als je alle onderdelen op maat hebt gezaagd dan hoef je het alleen nog maar te monteren.

Je betaalt niet voor één losse bouwtekening. Een erg groot voordeel t.o.v. andere aanbieders. Je betaalt eenmalig en krijg daarvoor duizenden bouwtekeningen.

Het portaal is levenslang toegankelijk. Je blijft dus ook toegang houden tot alle nieuwe bouwtekeningen die worden geüpload.

Minpunten

Je moet door de drukke website heen kijken. Het product is goed maar de website komt rommelig over. 

Er worden heel veel projecten genoemd die je met het bouwtekeningen pakket kunt doen. Voor de gebruiker is het niet duidelijk wat ze precies krijgen voor hun geld.

Ervaringen van andere kopers met Freds Bouwtekeningen

Er zijn erg veel reviews te vinden op internet over dit product. Het is wel belangrijk dat je reviews leest die geschreven zijn door echte kopers. Ik heb het product echt gekocht voordat ik deze review schreef. Alleen zo kun je een goed oordeel vellen over een product. 

Freds bouwtekeningen kopen

Download nu Freds Bouwtekeningen Met Korting!

Koop DIRECT professionele bouwtekeningen!

Druk op de knop hieronder en maak direct gebruik van €30,- KORTING!

Veelgestelde vragen

 1. Is het product geschikt voor beginners?

  Ja de bouwtekeningen zijn zeker geschikt voor beginners omdat ze simpel maar toch gedetailleerd zijn vormgegeven. 

 2. Is Freds bouwtekeningen betrouwbaar?

  Hoewel de website van Fred een beetje doet twijfelen of hij betrouwbaar is kan ik je gerust stellen. Fred zijn product is absoluut betrouwbaar en dus niet nep. Je krijgt na de betaling direct toegang en kan dus direct aan de slag.

 3. Geeft Fred Schouten garantie op zijn bouwtekeningen?

  Ja er wordt een garantie gegeven, dat wanneer je de eerste 30 niet tevreden bent, je jouw geld terug krijgt. Enkel een mailtje sturen is voldoende.

 4. Is Freds bouwtekeningen een boek?

  Nee, na het bestellen van Freds Bouwtekeningen ontvang je toegang tot een online portaal. Op dat portaal zijn alle duizenden bouwtekeningen te downloaden. Je kunt er daarna zelf wel een boek van maken. De bouwtekeningen worden in een goed printbare versie aangeleverd.Een boek is altijd makkelijk om mee te nemen naar de werkplaats.

 5. Wat is de login van Freds Bouwtekeningen?

  Als je freds bouwtekeningen hebt aangeschaft kun je inloggen via members.fredsbouwtekeningen.nl

 6. Is Freds Bouwtekeningen bekend bij Radar of Kassa?

  Leuk dat je dit wilt weten. Freds bouwtekeningen is voor zover wij weten op dit moment NIET bekend bij Radar of Kassa. Naar mijn mening ook logisch want Fred heeft een goed product op de markt gezet. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je geen waar voor je geld krijgt.

 7.  Zijn Freds Bouwtekeningen gratis?

  Freds bouwtekeningen is niet helemaal gratis. Welke goede producten zijn tegenwoordig nog wel gratis? Het fijne is wel dat je eenmalig Freds bouwtekeningen koopt en je vervolgens levenslang toegang hebt. 

 8. Kan Freds Bouwtekeningen ook met korting worden gekocht!

  Ja dit moet je goed in de gaten houden. Soms besluit Fred om een kortingsactie te doen met zijn pakket. Freds bouwtekeningen is dan maar €47,-. Een mooi bedrag voor zo’n volledig pakket. Bekijk hier of er momenteel ook een kortingsactie loopt!

 9. Hoe worden de bouwtekeningen geleverd?

  Persoonlijk vind ik het erg fijn dat de bouwtekeningen worden aangeleverd in .pdf formaat. Dit zorgt ervoor dat je ze op de meeste devices van tegenwoordig goed en duidelijk kunt openen. Of je nu op een computer, laptop, tablet of mobiel werkt, een PDF formaat is altijd wel te openen. Het kan wel zijn dat je de gratis app van Adobe moet downloaden en installeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.