kast voor wasmachine en droger naast elkaar

Kast voor wasmachine en droger naast elkaar

Kast voor wasmachine en droger naast elkaar

Ben je op zoek naar een kast voor wasmachine en droger naast elkaar lees dan even verder. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een wasmachine en droger naast elkaar staan. Boven elkaar kan natuurlijk ook. Dan zou je een ombouw voor een wasmachine en droger op elkaar kunnen toepassen. Heb jij een aparte waskamer dan heb je geluk. Niet iedereen heeft een aparte ruimte om zijn wasmachine en droger naast elkaar te plaatsen.

Ben je op zoek naar een aparte kast waarin je de wasmachine en droger mooi naast elkaar kan zetten? Dan heb ik een aantal handige tips voor je.

Tip 1: Waarom een kast voor wasmachine en droger naast elkaar?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat het je op gaat leveren als je de wasmachine en droger naast elkaar gaat zetten. Dit gaat zorgen voor gemak, heel veel gemak en tijd.

Er zijn genoeg huizen waar de beide apparaten niet naast elkaar kunnen staan. In dat geval moet je dus met je natte was door je huis gaan lopen naar de andere ruimte. Een kast voor wasmachine en droger naast elkaar bied dan een mooie uitweg.

Zonder een wasmachine kast is de kans dat de was dan op de grond valt en weer opnieuw in de wasmachine kan aanzienlijk. Als je wasmachine naast je droger staat dan kan de was zo van de ene trommel in de andere.

Tip: zorg ervoor dat de deurtjes als een soort dubbele kastdeur naar buiten open gaan. Doe je dit niet dan moet je met de schone was om het deurtje van de wasmachine of droger heen. Met het risico dat de schone was weer op de grond valt.

Een kast voor wasmachine en droger naast elkaar kan het beste gemaakt worden van multiplex. Multiplex is zeer geschikt voor vochtige ruimtes en kan makkelijk bewerkt worden. Veel mensen maken al gebruik van een kast voor wasmachine en droger. Naast elkaar kan net zo mooi zijn als op elkaar.

Tip 2: Zet je wasmachine en droger in een kast op hoogte

Een volgende tip: zet je wasmachine en droger altijd op hoogte en niet op de grond. Heb je de ruimte niet, stapel ze dan op elkaar. Het meest ideale is dat de beide machine op heuphoogte staan. Zo kun je met een rechte rug de was doen. Een wasmachine kast kun je op perfecte de maat zetten.

Elke keer bukken om de was te pakken gaat je opbreken. Zeker met een huishouden met kinderen heb je was genoeg en zit je niet te wachten op een vermoeide rug.

De beste manier om de wasmachine en droger op de hoogte te zetten is om gebruik te maken van een wasmachine kast. Door middel van deze wasmachine kast creëer je onder de wasmachine en droger een ruimte waar je verder iets mee kan.

Zet bijvoorbeeld twee of drie wasmanden onder de beide apparaten. Zo kun je helemaal eenvoudig ook de vuile was in de wasmachine doen. En van de wasmachine weer in de droger. Een kast voor wasmachine en droger naast elkaar is heel goed zelf te maken. Sterker nog, ze zijn er maar weinig te koop.

Tip 3: Sorteer je was al op voorhand

Dit klinkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. Veel mensen splitsen hun was pas uit voordat het de wasmachine in gaat. Hierdoor heb je de was voor de tweede keer in je handen. Niet erg efficiënt dus.

kast voor wasmachine en droger naast elkaar

Een gesorteerde was kun je direct bij een volle wasmand in de wasmachine stoppen.Maar ook wanneer je net dat ene truitje nodig hebt, is het makkelijker om die te vinden. Je weet dat het truitje wit is dus je hoeft maar in één wasmand te kijken.

Tip 4: Indeling van een kast voor wasmachine en droger naast elkaar?

Voor een juiste indeling van een kast voor wasmachine en droger naast elkaar gaat het om de efficiëntie en gemak van de bewegingen die je moet doen. Deze handelingen moeten zo kort en simpel mogelijk zijn.

Alles moet dus goed bij elkaar zitten. Zorg er dus voor dat er drie manden onder in de kast passen. Een voor wit, bont en donker bonte was. Zodra één van de manden vol zit haal je die naar voren en doe je deze in de wasmachine. Door een wasmachine kast is deze

Als je onder de wasmachine de drie manden kunt plaatsen heb je onder de droger nog voldoende ruimte om hier andere spullen op te slaan. Maak hier bijvoorbeeld een kastje waar alle zeep, vlekkenspray wasverzachter ect in kunt opbergen.

Tip 5: Gebruik een kast voor wasmachine op hoogte:

Als je geen wasmachine en droger naast elkaar kan zetten gebruik dan een kast voor wasmachine op hoogte. Door middel van deze kast kan een wasmachine op hoogte worden gezet. Hierdoor heb je onder de wasmachine nog ruimte voor bijvoorbeeld je wasmanden.

Een kast voor een wasmachine en droger op elkaar met een deur is helemaal prettig. Dit zorgt ervoor dat je de wasmanden niet meer ziet.

Tip 5: Bouwtekening kast voor wasmachine en droger naast elkaar

Om een kast te maken waar je een wasmachine en droger naast elkaar kunt zetten is een goede bouwtekening handig om te gebruiken. Een goede bouwtekening zorgt ervoor dat je de juiste materialen vooraf al kunt kopen. Nooit te veel, te weinig of verkeerde dingen koopt. Een goede bouwtekening is ook voorzien van een duidelijke afbeeldingen, een zaagplan en een duidelijke werkbeschrijving.

Ben je op zoek naar een goede bouwtekening voor een wasmachine en droger kast bekijk dan eens het aanbod van Fred. Fred heeft een mooi pakket samengesteld wat nu nog steeds elke dag wordt aangevuld met de beste bouwtekeningen. Bouw je eigen kast voor wasmachine en droger naast elkaar en ga aan de slag!

Ik ben dit zelf toevallig per ongeluk tegen gekomen op het internet en ik had gewild dat ik dit eerder had ontdekt. Dat zou mij een hoop frustratie hebben gescheeld. Ben je benieuwd naar de bouwtekeningen van Fred? Op zijn eigen website kun je meer informatie vinden.

Klik hier voor meer informatie over de bouwtekeningen van Fred Schouten.


freds bouwtekeningen

Bouwtekeningen Nodig?

10.000+ plannen, Klaar Om Te Downloaden

  • Meer dan 10.000 bouwtekeningen
  • Alle materiaallijsten
  • Kant en klare zaagplannen
  • Eenvoudige handleidingen
  • Inclusief meerdere bonussen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.