steigerhout meubels zelf maken header

Steigerhout meubels zelf maken

Steigerhout meubels zelf maken is heel erg eenvoudig. Maar hoe kom je aan die goede bouwtekeningen? En wat zijn goede bouwtekeningen nou eigenlijk? Welke informatie moet er op een bouwtekening staan waardoor eenvoudig tot een mooi eindresultaat kan komen?

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel bouwtekeningen te vinden. Je vind zelf op verschillende websites of op social media. Maar zelf liep ik er tegenaan dat de meeste bouwtekeningen niet volledig waren. Ik moest zelf de losse eindjes maar aan elkaar verzinnen om tot een mooi steigerhouten meubel te komen.

Dat hoeft tegenwoordig niet meer! Ik gebruik zelf de bouwtekeningen van Fred Schouten. Deze bouwtekeningen zijn volledig en eenvoudig in het gebruik. Ze zijn voorzien van duidelijke afbeeldingen, duidelijke uitleg en maten en vaak ook een zaagplan. Zodat je direct in het begin weet wat je moet zagen.

Welke steigerhout meubels wil je zelf maken.

Steigerhout is een super populair product waar veel mee gemaakt wordt. Je kunt de leukste meubels maken op je eigen manier. Maak bijvoorbeeld een mooie picknicktafel van steigerhout of een steigerhouten loungebank met opbergruimte.

Ook voor binnen kun je de leukste dingen maken zoals een geweldige kattenbak kast of een steigerbuis kapstok met een plank van steigerhout.


freds bouwtekeningen

Bouwtekeningen Steigerhouten Meubels Nodig?

10.000+ plannen, Klaar Om Te Downloaden

  • Meer dan 10.000 bouwtekeningen
  • Alle materiaallijsten
  • Kant en klare zaagplannen
  • Eenvoudige handleidingen
  • Inclusief meerdere bonussen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.