steigerhout wandbord

Een steigerhout wandbord is helemaal in!

Een steigerhout wandbord is een perfecte toevoeging voor aan de muur. Heb jij thuis een smalle ruimte die je verder wil benutten? Dan zal je er waarschijnlijk achter komen dat een kast veel te groot is en veel te veel ruimte in beslag neemt. Een steigerhout wandbord is in dat geval ideaal om toch wat spullen kwijt te kunnen. Een wandbord van steigerhout wordt vaak gebruik in de keuken om wat kruiden op te zetten. Ook in de huiskamer of slaapkamer wordt een steigerhouten wandbord vaak gebruik voor extra decoratie. Het geeft een warme industriële uitstraling en kan dus perfect passen in de ruimte die jij wilt.

Een steigerhouten wandbord maken of kopen?

Als je een wandbord van steigerhout wilt hebben kun je deze natuurlijk kopen. Maar het is veel leuker om deze zelf te maken. Ben je niet echt een klussen maar wil je toch zelf aan de slag dan is dit meubelstuk een perfecte beginnersklus. Daarnaast is het ook voordeliger om een steigerhouten wandbord zelf te maken in plaats van het te kopen. De wandborden beginnen rond de 60 euro. Aan materiaal ben je dit nooit kwijt dus als je tijd en zin hebt zou ik dit zeker doen!

Hoe moet je beginnen?

Als je het moeilijk vindt om een hier aan te beginnen dan is het prettig om een bouwtekening te gebruiken. Bouwtekening voor steigerhouten meubelen loodsen jou stap voor stap naar het eindresultaat toe. Zelf gebruik ik de bouwtekeningen van Fred. Deze bevatten een bouwtekening, materiaal-lijst per bouwtekening, duidelijke foto’s en video’s en helpen jou stap voor stap naar een mooi eindresultaat.

Maak de mooiste combinaties!

Als je de smaak te pakken hebt en je vindt het leuk om nog meer te maken dan is dat zeker mogelijk. Heb je bijvoorbeeld als eens gedacht aan een steigerhouten bureau, steigerhouten bed of steigerhouten salontafel. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk. Denk van tevoren goed na over welke combinaties je wilt maken en ga aan de slag.

Freds bouwtekeningen kopen

Bouwtekening Voor Een Steigerhouten Wandbord Downloaden?

Koop DIRECT professionele bouwtekeningen van een Steigerhouten Wandbord!

Druk op de knop hieronder en maak direct gebruik van de KORTING!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.