Kattenbak-kast-vb-3

Een Geweldige Kattenbak Kast Maken? Bekijk Nu De Beste Bouwtekening

Zelf een kattenbak kast maken is helemaal niet zo moeilijk en zelfs leuk om te doen. Een kattenbak is altijd een sta in de weg en natuurlijk niet zo mooi om naar te kijken. Het zou dus heel erg mooi zijn om een kast te maken waar je kat zich lekker in thuis voelt en waar jij ook nog iets leuks hebt om naar te kijken.

Een kattenbak kast is iets waar je niet zomaar bouwtekeningen van kunt vinden. En daarnaast zijn de bouwtekeningen die er zijn ook nog eens erg onduidelijk of bevatten fouten. De bouwtekeningen van Fred bieden uitkomst. Deze tekeningen zijn 100% correct en voor elk project zit er wel een bouwtekening bij.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een kattenbak kast te maken. Bekijk de onderstaande foto’s om een idee te krijgen.

1. Een vierkante kattenbak kast maken

Een voorbeeld is deze vierkante ombouw voor een kattenbak. Deze is gemaakt van 18mm multiplex. Dit is een houtsoort die redelijk goed tegen vocht kan. Het is wel aan te raden om het hout nog te behandelen. Dit zorgt voor goede bescherming.

Voor de rest is het een simpel model met aan de voorkant een deurtje. Hierdoor kan er eenvoudig een kattenbak in worden gezet. Dit hoeft overigens niet per se. Het is ook mogelijk om er een lekker kussen in te leggen.

2. Kattenbak in de kast.

kattenbak kast

Wanneer je niet heel veel ruimte hebt in je woning kun je ervoor kiezen om je kattenbak weg te werken in een van je kasten. Deze kasten heb je toch al staan dus de kattenbak neemt niet extra plek in beslag. Daarbij zal deze kast ook goed passen bij je andere interieur. Maak aan de zijkant of voorkant van de kast simpel een opening.

3. Een kast van steigerhout maken

kattenbak kast van steigerhout

Yes daar is hij dan, de kattenbak kast van steigerhout. Steigerhout is de laatste jaren natuurlijk erg populair geworden. En daarbij is het zeer geschikt voor het maken van dit soort meubels.

Steigerhout is makkelijk te bewerken en kan ook goed tegen vocht. Natuurlijk moet je wel oppassen met uitwerpselen. Dat geldt overigens voor elke kasten.

De kattenbak kast ikea

kattenbak kast

Jazeker, zelfs van de kasten van Ikea kun je een kast maken voor je kat. Dit is heel eenvoudig te doen met verschillende kasten bijvoorbeeld met de Kallax variant.

Kies een van de vakken uit voor een lekker plekje voor je kat en maak hier leuke doorgang voor je kat.

Download de juiste bouwtekening voor je kattenbak kast

In dit artikel heb je kunnen lezen op welke manier je het beste een kattenbak kast kunt maken. Ik heb je verteld dat je dit het beste kunt doen met een professionele bouwtekening.

Er staan veel bouwtekeningen op het internet maar pas daarmee op. Er kunnen altijd fouten in zitten die je liever niet in je kattenbak kast wilt terugzien.

Zorg er echt voor dat je werkt met een professionele bouwtekening. Als je eenmaal begonnen bent met zagen kun je niet meer terug.

Mijn advies is te werken met de bouwtekening van Fred Schouten. Ik heb twee jaar geleden deze bouwtekeningen aangeschaft en ik ben nog nooit zo blij geweest met een online aankoop.

Ik heb nu bouwtekeningen tot mijn beschikking waar ik de rest van mijn leven plezier van heb. Dat wil zeggen dat ik niet één bouwtekening heb gekocht maar een heel pakket waar ik de rest van mijn leven gebruik van kan maken.

Voor alles wat ik wil maken is er een bouwtekening beschikbaar. Dus ook van verschillende soorten kattenbakkasten.

Wil je direct toegang tot de professionele bouwtekeningen? Kijk hier voor meer informatie.


freds bouwtekeningen

Bouwtekeningen Kattenbak Kast Nodig?

10.000+ plannen, Klaar Om Te Downloaden

  • Meer dan 10.000 bouwtekeningen
  • Alle materiaallijsten
  • Kant en klare zaagplannen
  • Eenvoudige handleidingen
  • Inclusief meerdere bonussen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.